У Києві пройдуть Різдвяні обіди для бідних

04.01.2018, 09:08
У Києві пройдуть Різдвяні обіди для бідних - фото 1
400 бідних та бездомних візьмуть участь у Різдвяних обідах, які організовує Спільнота святого Егідія і рух «Молодь за мир».

400 бідних та бездомних візьмуть участь у Різдвяних обідах, які організовує Спільнота святого Егідія і рух «Молодь за мир».

Події пройдуть у трьох місцях одночасно. На свято запросили літніх людей, бездомних, бідних. Всього дві тисячі запрошених.

бездомні.gif

"В цей день накриваються святкові столи, бідні і волонтери, що зустрічають бідних протягом року на вулицях міста, разом святкують народження Ісуса", — говорять організатори.

Свято стає можливим завдяки сотням людей, що у передріздвяний період збирають і готують подарунки, допомагають пригостити бідних людей. Для багатьох родин це стало Різдвяною традицією. – прийти допомогти в організації свята.

Підготовка підходить до завершення, але організатори запрошують волонтерів зареєструватися для участі в святі. Також потрібні подарунки: теплі нові речі, солодощі, предмети гігієни. 

Протягом року члени Спільноти святого Егідія і руху «Молодь за мир» в вільний від роботи час готують їжу і виходять на вулиці міста, щоб підтримати людей у біді.

 В Україні Різдвяні обіди організовуються Спільнотою у Львові, Івано-ФранківськуХаркові та Києві.

 Різдвяний обід – святкова традиція, що вже цього року зібрала в світі 200тис. людей. В Києві святкові обіди для бідних людей Спільнота святого Егідія організовує с 1999р.

Реєстрація для волонтерів за посиланням

Додаткова інформація за телефоном 0675028589