• Головна
  • Новини
  • Мальтійська служба допомоги пропонує охочим долучитися до акції «Святий Миколай іде до сиріт»...

Мальтійська служба допомоги пропонує охочим долучитися до акції «Святий Миколай іде до сиріт»

02.11.2016, 11:13
Мальтійська служба допомоги пропонує охочим долучитися до акції «Святий Миколай іде до сиріт» - фото 1
З 1 листопада благодійна організація «Мальтійська служба допомоги» в Івано-Франківську розпочинає традиційну акцію «Святий Миколай іде до сиріт».

З 1 листопада благодійна організація «Мальтійська служба допомоги» в Івано-Франківську розпочинає традиційну акцію «Святий Миколай іде до сиріт».

Мальтійці-w.jpg

Як зазначають організатори, метою акції є приготування подарунків дітям і сиротам, які проживають в інтернатах і дитячих будинках Івано-Франківська та області до дня Святого Миколая, а також забезпечення їх речами першої необхідності.

Цього року до офісу Мальтійської служби допомоги надійшло майже дві тисячі дитячих листів. «У листах діти пишуть не тільки про омріяні подарунки, які б вони хотіли отримати, а й розказують про себе, свої уподобання, мрії та особливі здібності. Пишуть також про те, що болить і чого бракує. З такого листа можна багато дізнатись про дитину і вже обрати, для кого можна подарувати трішки радості, тепла та щастя», – розповідають у благодійній організації.

Ті, хто бажає долучитися до акції, можуть отримати листа до Святого Миколая в приміщенні Мальтійської служби допомоги за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Лесі Українки, 1 (навпроти Катедрального собору). Також тут детально розкажуть про те, як найкраще здійснити дитячу мрію.

Подарунок потрібно принести в офіс Мальтійської служби до 9 грудня.

«Помічником святого Миколая може стати кожен, просто потрібне бажання», – закликають у Мальтійській службі допомоги. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.