• Головна
  • Новини
  • Представники Папської Ради з гуманітарних питань сьогодні зустрінуться з переселенцями із Донбасу...

Представники Папської Ради з гуманітарних питань сьогодні зустрінуться з переселенцями із Донбасу

26.04.2016, 12:23
Представники Папської Ради з гуманітарних питань сьогодні зустрінуться з переселенцями із Донбасу - фото 1
У Київ прибули представники Папської Ради, яка займається гуманітарними ініціативами Апостольського Престолу. Цей візит має допомогти реалізувати проект допомоги Україні.

Dal_Tozo.jpg-vvv.jpgУ Київ прибули представники Папської Ради, яка займається гуманітарними ініціативами Апостольського Престолу. Цей візит має допомогти реалізувати проект допомоги Україні.

У понеділок Секретар Папської Ради монсеньйор Джанп`єтро Даль Тозо та Джованні Б’янкіні (член Ради) вивчали ситуацію в Україні, розмовляли з Головою Конференції єпископату України архиєпископом Мечиславом Мокшицьким, Патріархом УГКЦ Святославом (Шевчуком) та представниками некатолицьких Церков.

Сьогодні ж, 26 квітня, заплановані зустрічі з представниками організації "Карітас" (РКЦ та УГКЦ), державних відомств у сфері соціальної політики, а також ООН.

Крім того, відбудеться візит у Пущу-Водицю, де проживають переселенці. Також відбудеться молитва перед пам`ятним знаком жертвам Чорнобильської катастрофи з нагоди 30-ї річниці Чорнобильської трагедії, повідомляє Католицький Медіа-Центр.