• Головна
  • Новини
  • Церкви західних областей України готові прийняти близько 100 дітей з Луганщини під час літніх канікул-2016...

Церкви західних областей України готові прийняти близько 100 дітей з Луганщини під час літніх канікул-2016

05.02.2016, 11:20
Церкви західних областей України готові прийняти близько 100 дітей з Луганщини під час літніх канікул-2016 - фото 1

Про це під час зустрічі зі співробітниками Луганської обласної військово-цивільній адміністрації повідомив єпископ Володимир Бричка. Разом з командою волонтерів-християн він супроводжував черговий вантаж гуманітарної допомоги, що прибула до міста Сєвєродонецька наприкінці січня.

канікули-w.jpgЦеркви західних областей України готові прийняти близько 100 дітей з Луганщини під час літніх канікул-2016. Про це під час  зустрічі зі співробітниками Луганської обласної військово-цивільній адміністрації повідомив єпископ Володимир Бричка. Разом з командою волонтерів-християн він супроводжував черговий вантаж гуманітарної допомоги, що прибула до міста Сєвєродонецька наприкінці січня.

За інформацією сайту Церкви ХВЄ України, кошти на допомогу  збирали віруючі церков ХВЄ  як в Україні, так і за кордоном. Зокрема, співробітникам Луганської обладміністрації було передано п’ять сучасних ноутбуків, які на Схід доставили представники Української християнської місії відродження і милосердя «Добрий самарянин»  (керівник Ростислав Боришкевич) від  імені американської благодійної організації Impact Ministry.

За словами Володимира Брички, цього разу волонтери відвідали позиції військових, для яких закупили теплі речі на суму у кілька тисяч умовних одиниць.  У той же час він повідомив, що церкви  ХВЄ західних областей України готові прийняти близько 100 дітей з Луганщини на відпочинок під час літніх канікул. Допомогти у цій справі вже зголосилися  міжнародні благодійні організації у Норвегії.

«Ми розуміємо, що зброєю,  навіть найсучаснішою, неможливо досягти миру. Ми мусимо думати, як примиритися!» – наголосив  єпископ під час зустрічі в обладміністрації Луганщини, де представників церков зустрів заступник голови Юрій Клименко.

Від імені місцевої влади Юрій Клименко подякував церквам та команді волонтерів-християн за чергову допомогу. А також  відзначив важливість того, що гуманітарна допомога із Заходу надходить  у постраждалі райони доволі регулярно.