• Головна
  • Новини
  • Українські діти отримають подарунки від швейцарського святого Миколая...

Українські діти отримають подарунки від швейцарського святого Миколая

16.12.2015, 13:10
Українські діти отримають подарунки від швейцарського святого Миколая - фото 1
Цього року в Україні 60000 дітей отримають подарунки від швейцарської християнською місії «Світло на Сході». У Запоріжжі, в місцевому палаці культури «Титан», пройшло перше свято «від Святого Миколая», організоване місією для дітей переселенців та воїнів АТО

exklusiv.gifПодарунки зі ШвейцаріїЦього року в Україні 60000 дітей отримають подарунки від швейцарської християнською місії «Світло на Сході». У Запоріжжі, в місцевому палаці культури «Титан», пройшло перше свято «від Святого Миколая», організоване місією для дітей переселенців та воїнів АТО.

«Ці набори з любов'ю збирали швейцарські діти та їхні батьки, — розповіла представник місії Ханна Маурер. — У них подарунки, іграшки, ігри, канцелярські речі, і, звичайно, швейцарські цукерки та шоколад. До Запоріжжя ми привезли 2000 таких подарунків. А в цілому вже чотири роки діти України отримують подарунки та допомогу від нашої організації».

Як зауважує журналіст РІСУ Олена Піддубна, і діти, і їхні батьки були приємно здивовані розмірами і вагою ошатно упакованих подарунків.

Першими яскраві важкі коробки з рук пані Ханни отримали діти-переселенці Іван та Поліна. Їхня мама розповіла, що раніше вони жили в Луганській області, а тепер сподіваються постійно облаштуватися в Запоріжжі.

Подарунки роздавали після концерту, який підготували для своїх ровесників юні артисти циркової студії «Летюча миша», вокальної студії «Цвіркун», танцювального колективу «Веселка». Діти із задоволенням дивилися на пригоди Зими і Забави, від душі веселилися.

Подарунки зі Швейцарії