• Головна
  • Новини
  • Віряни ЦХВЄ зі США передали Головному клінічному госпіталю України обладнання на 800 тисяч доларів...

Віряни ЦХВЄ зі США передали Головному клінічному госпіталю України обладнання на 800 тисяч доларів

11.12.2015, 11:25
Віряни ЦХВЄ зі США передали Головному клінічному госпіталю України обладнання на 800 тисяч доларів - фото 1
У Міжнародний день волонтерів – 5 грудня віряни Церкви християн віри євангельської США українського походження передали Головному клінічному госпіталю України медичне обладнання на суму понад 800 тисяч доларів.

У Міжнародний день волонтерів – 5 грудня віряни Церкви християн віри євангельської США українського походження передали Головному клінічному госпіталю України медичне обладнання на суму понад 800 тисяч доларів.

Про це повідомляє сайт ЦХВЄ.

Допомога.jpg

Щоб зібрати та доправити медичну техніку на таку суму (а це понад 20 млн. грн.), українці США працювали півроку. Єпископи Віктор Прохор та Петро Саєнко спеціально приїхали до Києва на один день, щоб передати довгожданий для українських медиків дарунок. 40-футовий вантажний контейнер містить біометричне та діагностичне обладнання, засоби гігієни, одноразовий лікарський одяг, витратні матеріали, тощо.

Допомога_2.JPG

«Контейнер на місці! - констатував приємний факт завершення проекту Голова Слов’янського дистрикту Асамблей Божих США єпископ Віктор Прохор під час передачі вантажу адміністрації госпіталю. - Дякуємо друзям за допомогу в його комплектуванні. Усім, хто доклав зусиль, щоб відбулася ця благодійна акція, метою якої є допомога постраждалим українцям, насамперед військовослужбовцям, які були поранені під час проведення АТО».

Михайло Паночко від імені української Церкви щиро подякував братерству США за таку роботу. Коментуючи результати заходу для ЗМІ, він зауважив: «Те, що сьогодні відбулося, свідчить про потужну діяльність Церкви під час таких викликів з якими стикнулася наша країна. Ми вдячні Богу за наших братів у США, які доклали максимум зусиль і зібрали дуже багато коштів, щоб допомогти українським воїнам. Вдячні їм особисто, бо вони виконують заповідь: «Носіть тягарі один одного, і так виконаєте закон Христовий».

Паночко.JPG