• Головна
  • Новини
  • Священик УПЦ КП вліз у борги, аби купити тепловізор для бійців АТО...

Священик УПЦ КП вліз у борги, аби купити тепловізор для бійців АТО

21.09.2015, 11:13

17 вересня в ході пленарного засідання Ніжинської міської ради громадська активістка Лариса Авраменко і депутат Олександр Шалай повідомили, що у знаного волонтера священика Сергія Чечина УПЦ КП зостався борг за тепловізор, яким ось уже три місяці користуються бійці в зоні АТО.

17 вересня в ході пленарного засідання Ніжинської міської ради громадська активістка Лариса Авраменко і депутат Олександр Шалай повідомили, що у знаного волонтера священика Сергія Чечина УПЦ КП зостався борг за тепловізор, яким ось уже три місяці користуються бійці в зоні АТО. Сума чималенька – 64 тисячі гривень, повідомляє SVOBODA.FM.

Дізнавшись, що військовим конче потрібен оптичний прилад, настоятель собору Всіх святих о. Сергій одразу ж кинувся на допомогу, узявши цей борг на себе - аби лише якнайшвидше дістати життєво необхідне в умовах війни оснащення.

Тепер він самотужки намагається сплатити борг, але грошей катастрофічно не вистачає. Громадські активісти Ніжина відтак закликали усіх небайдужих допомогти почесному громадянину міста коштами.