• Головна
  • Новини
  • У День захисту дітей Митрополит Онуфрій передав матеріальну допомогу дітям воїнів, загиблих в зоні АТО...

У День захисту дітей Митрополит Онуфрій передав матеріальну допомогу дітям воїнів, загиблих в зоні АТО

02.06.2015, 09:15
У День захисту дітей Митрополит Онуфрій передав матеріальну допомогу дітям воїнів, загиблих в зоні АТО - фото 1
У Києво-Печерській лаврі 1 червня, в День захисту дітей, Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Онуфрій зустрівся з дітьми загиблих воїнів і передав їм матеріальну допомогу.

У Києво-Печерській лаврі 1 червня, в День захисту дітей, Предстоятель Української Православної Церкви  Митрополит Онуфрій зустрівся з дітьми загиблих воїнів і передав їм матеріальну допомогу.

Як повідомляє Центр інформації УПЦ, святковий захід, який відбувся на площі перед семінарією Київської Духовної Академії, відвідали близько 100 дітей з Києва та Київської області.

Митрополит Онуфрій звернувся до дітей загиблих воїнів та їхніх сімей зі словами підтримки.

Діти-сироти.jpg

«Сьогодні День захисту дітей, він спонукає нас звернути увагу на своє майбутнє. Ми повинні звертати увагу на дітей щодня і щогодини. Є діти, які втратили своїх рідних у ці трагічні для нашої країни часи. До таких дітей ми повинні проявити особливу любов. Ці діти вже принесли свою жертву. Їх рідні поклали своє життя там, де ведеться війна. Ми маємо робити все, щоб з очей дитини, крім сльози радості іншої сльози не було», - наголосив митрополит Онуфрій.

Також він сказав особливі слова подяки на адресу всіх тих, хто допомагає дітям-сиротам.

«Наскільки ми прикладаємо зусилля, щоб зробити дітей щасливими, настільки вони будуть уважні до нас, коли ми будемо старенькими, а вони стануть дорослими», - сказав Предстоятель УПЦ (МП).

«Я хочу передати грошову допомогу дітям, рідні яких загинули під час війни на Донбаський землі. Нехай Бог покриває всіх нас, і особливо дітей. Нехай Божа милість проливається на них і допомагає їм рости розумними, красивими, мудрими, щоб вони жили на славу Богу, а нам на радість», - побажав Митрополит Онуфрій.

Онуфрій_2.jpg

На святі виступив дитячий православний хор «Радуйся».

Крім матеріальної допомоги всі маленькі гості свята отримали cертифікати на відвідування дельфінарію та аквапарку.

Після заходу в Києво-Печерській лаврі дітей розмістили в автобусах і відвезли на виставу в дельфінарій.