• Головна
  • Новини
  • УПЦ (МП) передала п’ять тонн гуманітарної допомоги для вимушених переселенців у Северодонецьку...

УПЦ (МП) передала п’ять тонн гуманітарної допомоги для вимушених переселенців у Северодонецьку

29.04.2015, 10:49
УПЦ (МП) передала п’ять тонн гуманітарної допомоги для вимушених переселенців у Северодонецьку - фото 1
Делегація УПЦ (МП) на чолі з вікарієм Київської Митрополії єпископом Ірпінським Климентом 27 квітня доставила до м. Северодонецька гуманітарну допомогу, призначену для вимушених переселенців з Луганської області.

IMG_1468.gi-8.gifДелегація УПЦ (МП) на чолі з вікарієм Київської Митрополії єпископом Ірпінським Климентом 27 квітня доставила до м. Северодонецька гуманітарну допомогу, призначену для вимушених переселенців з Луганської області. Того ж дня в приміщенні Сєверодонецької єпархії понад 500 біженців отримали продуктові набори, ліки та дитяче харчування. Загальна вага гуманітарного вантажу сягала більше п’яти тонн.

Гуманітарна допомога для луганчан була зібрана зусиллями парафій Східного київського вікаріатства, Київського Свято-Введенського монастиря та благодійного фонду «Покрова Божої Матері».

Дякуючи за допомогу від Київської Митрополії, єпископ Сєверодонецький і Старобільський УПЦ (МП) Никодим зазначив: «Наша Православна Церква не залишає нас наодинці з цим лихом, з проблемами нашого регіону. Для людей, які отримали сьогодні гуманітарну допомогу, така підтримка дуже важлива».

Наступного дня гуманітарні набори дитячого харчування свяґщеннослужителі передали до Луганського обласного будинку дитини №2, де перебувають на вихованні діти від шести до дев’яти місяців. Як зазначили співробітники дитячого закладу, такої кількості продуктових наборів вистачить їх вихованцям на три місяці, повідомляє офіційний сайт УПЦ (МП).