• Головна
  • Новини
  • На Волині завершився благодійний марафон «Бог багатий милосердям»...

На Волині завершився благодійний марафон «Бог багатий милосердям»

20.01.2015, 09:18
На Волині завершився благодійний марафон «Бог багатий милосердям» - фото 1
Вже 10 рік поспіль на Волині відбувається благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям», який організовує Волинська рада Церков.

марафон.jpgВже 10 рік поспіль на Волині відбувається благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям», який організовує Волинська рада Церков.

У п’ятницю, 16 січня, на сцені Волинського обласного муздрамтеатру підбили підсумки дійства, основною метою якого був збір коштів для дітей-сиріт, зокрема дітей, чиї батьки загинули в АТО та на Майдані.

Як розповів голова благодійного фонду «Рідна Волинь» та голова Волинської обласної лікарняної каси Дмитро Глазунов, благодійність особлива у такі непрості часи. 

«Милосердя – це дуже актуально на сьогоднішній день. Можливо, не потрібно рятувати всіх. Достатньо просто подивитися навколо. Адже там є люди, які потребують нашої допомоги», - відзначив він.

Голова волинської обласної громадської організації «Товариства Червоного Хреста України»Валентина Пришко відзначила, що за 9 років проведення марафону вдалося зібрати більше 1 мільйона 155 тисяч гривень допомоги дітям сиротам.

марафон_2.JPG 

За її словами, впродовж 16 січня вдалося зібрати на благодійні рахунки більше 10 тисяч гривень. Однак збір коштів триватиме до 1 березня, - додала вона. Тому не байдужі можуть перерахувати допомогу на спеціальний рахунок волинської обласної організації «Червоного Хреста України».

Також слова вдячності всім, хто долучився до марафону, висловили голова ОДА Володимир Гунчик, очільник облради Валентин Вітер та голова Волинської ради церков Ярослав Троць.

Марафон_3.JPG

Впродовж 16 січня у марафоні взяли участь колективи УПЦ КП, Церкви адвентистів сьомого дня, Володимир-Волинської єпархії УПЦ МП, Волинської єпархії УПЦ МП, Української греко-католицької церкви, Римо-католицької церкви, Церкви християн віри євангельської – п’ятдесятників та Церкви євангельських християн-баптистів. Про це повідомляє Волинь Post.