• Головна
  • Новини
  • Священики УПЦ КП ініціювали відкриття цеху з виробництва м’ясних консервів для АТО...

Священики УПЦ КП ініціювали відкриття цеху з виробництва м’ясних консервів для АТО

07.11.2014, 10:28
Священики УПЦ КП ініціювали відкриття цеху з виробництва м’ясних консервів для АТО - фото 1
Священнослужителі та миряни Бершадського благочиння УПЦ КП, що на Вінничині, разом із правозахисною організацією солдатських матерів «Мальва» поставили на конвеєр відправку гуманітарної допомоги нашим бійцям у зону АТО.

IMG_0650.gif-s.gifСвященнослужителі та миряни Бершадського благочиння УПЦ КП, що на Вінничині, разом із правозахисною організацією солдатських матерів «Мальва» поставили на конвеєр відправку гуманітарної допомоги нашим бійцям у зону АТО.

Щотижня упродовж трьох місяців вони постачають продукти харчування, одяг, засоби особистої гігієни воїнам «Айдару», «Київської Русі», 128 бригади ЗСУ та 9-му Вінницькому батальйону. Волонтери також організовували й збір коштів, на які придбали бронежилети, кевларові каски та рукавиці, тактичні окуляри. За цей час вони відправили вантажі з гуманітарною допомогою у Попасне, Дебальцеве, Волноваху, Нітішино, Чернухіно та ін.

Як інформує офіційний сайт УПЦ КП, разом із представниками Київського Патріархату активну участь у справі допомоги бере вірянин римо-католицької громади м.Бершадь Ігор Климнюк, який на своєму авто щотижня їздить в зону АТО.

Окрім того, священики Бершадського благочиння – благочинний протоєрей Ростислав Процанін та настоятель Спасо-Преображенської парафії с.Флорино єрей Назарій Лотоцький заохотили місцевих жінок відкрити невеличкий цех з виготовлення м’ясних консервів, де на тиждень виробляють до 300 банок.