• Головна
  • Новини
  • Християни України молитимуться за 24 000 дітей-сиріт, які потребують усиновлення...

Християни України молитимуться за 24 000 дітей-сиріт, які потребують усиновлення

15.10.2013, 10:50
Християни України молитимуться за 24 000 дітей-сиріт, які потребують усиновлення - фото 1
10 листопада 2013 року відбудеться третій «Всеукраїнський День молитви за сиріт».

Молитва_за_сиріт.jpg10 листопада 2013 року відбудеться третій «Всеукраїнський День молитви за сиріт». У цей день християни України проситимуть Бога, щоб Він врятував усіх дітей-сиріт, захистив та благословив їх щасливим майбутнім. З цієї нагоди президент Альянсу «Україна без сиріт» Роман Корнійко звернувся до українців з проханням долучитися до цієї молитви особисто, долучитися всією сім’єю, а також долучити своїх друзів і знайомих.

«Майже кожного дня мені доводиться стикатися з проблемами дітей-сиріт. Їхні страждання наповнюють серце невимовним болем. Із якою заздрістю вони дивляться на дітей, які живуть  у люблячих сім’ях. Як вони мріють про тата і маму, щоночі бачать сни про щасливу родину. Ці знедолені діти готові віддати все, аби тільки відчути тепло сімейного затишку. Адже жоден інтернат чи дитячий будинок, навіть обладнані найсучаснішою технікою, меблями чи іграшками, ніколи не замінять турботливих батьків.

сироти.jpgСьогодні 24 000 українських дітей-сиріт потребують усиновлення, а близько 40 000 дітей виховуються в інтернатах, не маючи офіційного статусу, залишившись сиротами при живих батьках. А ще сотні тисяч дітей страждають від жорстокого поводження та насилля. Й інколи навіть здається, що проблема сирітства в нашій країні є занадто великою. Але саме віра та Божі обітниці допомагають долати відчай. І, коли я бачу щасливі очі дитини, життя якої змінилось на краще, коли вона отримала нову люблячу сім’ю, я розумію, що це радіє сам Господь», – йдеться у зверненні президента Альянсу «Україна без сиріт» Романа Корнійка.

Детальну інформацію та різноманітні матеріали, які допоможуть у проведенні Дня молитви, можна отримати на сайті www.densyrot.org.ua, або звернувшись за тел. 093 494 04 03.