• Головна
  • Новини
  • У Мелітополі УПЦ (МП) благословила спартакіаду для людей з особливими потребами...

У Мелітополі УПЦ (МП) благословила спартакіаду для людей з особливими потребами

22.07.2013, 11:06

Настоятель мелітопольського Свято-Георгіївського храму м. Мелітополя протоєрей УПЦ (МП) Максим Смірнов 19 липня взяв участь у відкритті 7-й обласної спартакіади серед інвалідів «Повір у себе», організованої Запорізьким обласним об'єднанням «Союз організацій інвалідів України».

Настоятель мелітопольського Свято-Георгіївського храму м. Мелітополя протоієрей УПЦ (МП) Максим Смірнов19 липня взяв участь у відкритті 7-й обласної спартакіади серед інвалідів «Повір у себе», організованої Запорізьким обласним об'єднанням «Союз організацій інвалідів України».

Спортивні змагання серед людей з особливими потребами відбулися у мелітопольському парку культури і відпочинку ім. Горького. Вони були присвячені пам’яті Олега Олексенка – народного депутата, який передчасно пішов з життя, але встиг багато зробити для розвитку спорту у рідному місті.

Як інформує сайт Запорізько-Мелітопольської єпархії УПЦ (МП), програма спартакіади передбачала біг на короткі дистанції, дартс, стрибки, шахи, волейбол, баскетбол та інші види змагань. На заклик організаторів повірити в себе відгукнулись команди товариств інвалідів з різних районів Запорізької області - всього майже 150 осіб.

Традиційно у відкритті спартакіади взяв участь протоєрей Максим Смирнов – духовний наставник Мелітопольського міського товариства інвалідів. Священнослужитель благословив учасників змагань та окропив усіх присутніх святою водою.