• Головна
  • Новини
  • Мобільний оператор передав 400 телефонів підопічним Карітасу України...

Мобільний оператор передав 400 телефонів підопічним Карітасу України

08.04.2013, 12:05
Основна мета такої акції – подарувати мобільний зв’язок тим, кому він потрібен, але хто з фінансових причин не може цього собі дозволити.

У рамках соціального проекту «Час добрих вчинків!» оператор мобільного зв’язку life:) передав майже 400 мобільних телефонів підопічним Карітасу України. Через регіональні організації Карітасу телефони зі стартовими пакетами будуть передані представникам незахищених верств населення у Києві, Тернополі, Львові, Дрогобичі і Бродах, що на Львівщині, - повідомила Надія Чорна.

Усередині січня 2013 року в Центрах та пунктах обслуговування мобільного оператора life:) завершився збір вживаних мобільних телефонів, що було частиною благодійної ініціативи «Час добрих вчинків!». Основна мета такої акції – подарувати мобільний зв’язок тим, кому він потрібен, але хто з фінансових причин не може цього собі дозволити.

За результатами проекту абоненти з різних міст України подарували понад 200 телефонів. Після детальної перевірки апаратів спеціалістами life:) було відібрано 143 телефони, укомплектовані зарядними пристроями, без жодних дефектів в роботі. Саме ці телефони разом з 250 новими мобільними телефонами загальною вартістю понад 200 тис. грн від оператора life:) було передано Міжнародному благодійному фонду «Карітас України» – члену мережі благодійних організацій, що діють у близько 200 країнах світу і щорічно надають допомогу мільйонам потребуючих людей.

Невдовзі майже 400 мобільних телефонів будуть передані дітям і молоді з кризових сімей, сиротам, малозабезпеченим людям похилого віку і безпритульним людям. Адміністрація кожної з регіональних організацій Карітасу відібрала для участі в акції найбільш потребуючих людей, зважаючи на їх потребу в мобільному зв’язку і можливості її реалізації.

Соціальний проект «Час добрих вчинків!» стартував у Центрах та пунктах обслуговування life:) 22 листопада 2012 року. Тоді в рамках цієї унікальної для України ініціативи life:) запропонував своїм абонентам та всім охочим у понад 35 містах України залишати свої старі мобільні телефони або телефони в робочому стані, якими вони вже не користуються, в офіційних пунктах обслуговування оператора. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.