• Головна
  • Новини
  • На саміті «Захисти сироту – зміни майбутнє» презентують новий місіонерський підхід - концепцію «Вікно 4/14»...

На саміті «Захисти сироту – зміни майбутнє» презентують новий місіонерський підхід - концепцію «Вікно 4/14»

22.01.2013, 11:37
На саміті «Захисти сироту – зміни майбутнє» презентують новий місіонерський підхід - концепцію «Вікно 4/14» - фото 1
В рамках саміту «Захисти сироту – зміни майбутнє», який відбудеться з 6 по 7 лютого в Києві, презентують новий місіонерський підхід в роботі з дітьми - концепцію «Вікно 4/14», повідомили РІСУ у прес-центрі Альянсу «Україна без сиріт».

сироти.jpgВ рамках саміту «Захисти сироту – зміни майбутнє», який відбудеться з 6 по 7 лютого в Києві, презентують новий місіонерський підхід в роботі з дітьми - концепцію «Вікно 4/14», повідомили РІСУ у прес-центрі Альянсу «Україна без сиріт».

Рух «Вікно 4/14» - це новий місіонерський підхід, ключовим фокусом якого є діти у віці від 4 до 14 років. Дослідники стверджують, що 80% людей, які служать сьогодні Богу, прийшли до Христа саме в цьому віці. За останні кілька років «Вікно 4/14» спонукало безліч християнських лідерів по всьому світу розпочати діалог про стратегічні можливості, які Бог відкриває для покоління 4-14, а також до розробки практичних кроків і служінь, які дозволяють дохідливо та дієво допомагати дітям і підліткам вибудовувати живі та зрозумілі їм самим відносини з Ісусом Христом.

«Вікно 4/14», - говорять в Альянсі, - це інструмент, завдяки якому ми зможемо допомогти церквам радикально змінити погляд нас, християн, на дітей і підлітків. Ця концепція допоможе відкрити наші серця та розум для виховання тих, хто, всього лише через декілька років, буде визначати стан наших церков і впливати на життя в наших селах, містах, країні та, можливо, навіть у світі. Ми повинні усвідомити, який стратегічний потенціал для поширення та зміцнення Божого Царства міститься в дітях і підлітках. Ми маємо об'єднати зусилля для фокусування ресурсів Церкви на досягненні цієї групи. У наш час постійних змін та інформаційної відкритості Церква як ніколи потребує координації своїх дій для формування власного майбутнього.»

До участі в Консультації запрошуються священнослужителі, керівники організацій, лідери служінь, представники навчальних закладів та інші лідери, зацікавлені в цьому питанні.

Основними завданнями Консультації визначили презентацію концепції «Вікно 4/14» з метою розуміння, чи потрібен цей рух в цілому в нашому регіоні.

«Ми прагнемо побачити, наскільки методи і принципи "Вікна 4/14" будуть корисними вашому особистому служінню, вашої місії або вашої церкви, повідомляють представники «України без сиріт». – Треба визначити, чи цікаво вам особисто бути причетними до руху "Вікно 4/14" і співпрацювати з іншими лідерами в його розвитку. Також плануємо розробити попередній план дій.»

У програмі Консультації передбачено спільні презентації та роботу в малих групах за відповідними напрямками. У зустрічі візьмуть участь д-р. Ден Брюстер (Малайзія / США), співавтор концепції «Вікно 4/14», автор книг "Дитина, церква та місія", "Діти та дитинство в Біблії", а також д-р. Анатолій Глуховський, який є засновником і президентом Української Євангельської Семінарії Богослов'я (УЕСБ) і заступником директора міжнародного Лозаннського руху по Євразії.

Консультація «Вікно 4/14» відбудеться 8 лютого з 10:00 до 14:00 у приміщенні Президент-Готелю.

Для участі у заході до 1 лютого необхідно заповнити реєстраційну форму на сайті саміту "Захисти сироту - зміни майбутнє"