• Головна
  • Теми
  • В Україні відбудеться Східноєвропейський саміт священнослужителів «Захисти сироту - зміни майбутнє»...

В Україні відбудеться Східноєвропейський саміт священнослужителів «Захисти сироту - зміни майбутнє»

12.12.2012, 10:18
В Україні відбудеться Східноєвропейський саміт священнослужителів «Захисти сироту - зміни майбутнє» - фото 1
На Саміт запрошуються священнослужителі, пастори, єпископи та інші провідні лідери з Росії, України, Білорусі, Молдови, а також інших країн. Планується, що Саміт збере разом більше, ніж 500 священнослужителів.

З 6 по 7 лютого 2013 року Альянс «Україна без сиріт» спільно з Комісією соціального служіння Всеукраїнської Ради Церков та релігійних організацій та Альянсом "Росія без сиріт" готується провести Східноєвропейський саміт священнослужителів «Захисти сироту – зміни майбутнє», повідомляє прес-центр Альянсу. Саміт пройде в конференц-центрі Президент Готелю в Києві. Під час цього заходу розглянуть питання участі та ролі Церкви у вирішенні проблем сирітства в Україні. 

саміт_1.jpg

В Україні, Росії та Білорусі проживають сотні тисяч дітей-сиріт і дітей групи ризику, які гостро потребують допомоги. Як наголошують в  Альянсі «Україна без сиріт», ця, не стільки соціальна, а більше духовна проблема є серйозним викликом для Церков в наших країнах. Східноєвропейський саміт священнослужителів «Захисти сироту - зміни майбутнє» відбудеться

«Не зважаючи на всі зусилля, які докладають державні та світські організації, - говорять представники Альянсу, - Церкви можуть і повинні відіграти ключову роль у тому, щоб усі діти виховувалися в люблячих сім'ях. І тільки віруючі люди можуть допомогти кожній дитині пізнати її Небесного Отця та розвинути свій Богом даний потенціал. » 

саміт_2.jpgСаме з метою інформування та об'єднання зусиль Церков для ефективної відповіді на виклик соціального та духовного сирітства, організатори проведуть Східноєвропейський саміт священнослужителів «Захисти сироту - зміни майбутнє».

«Під час цього заходу ми будемо розглядати стратегічну роль Церкви у досягненні дітей-сиріт для Царства Божого, спробуємо оснастити учасників ефективними ідеями та рішеннями. Одним із головних завдань ми бачимо зміцнення взаємин і розвиток співпраці між Церквами в даній сфері» - повідомляє прес-центр Альянсу  «Україна без сиріт».

На саміті представлять концепції «Країна без сиріт» і «Вікно 4/14», а також стратегії їх розвитку. 

Очікується, що на Саміті «Захисти сироту - зміни майбутнє» виступлять відомі та досвідчені лідери з України та Росії, а також гості з інших країн, у числі яких: Вес Стеффорд, президент Compassion International, однієї з найбільших християнських організацій у світі, яка у співпраці з 30 000 християнських громад допомагає більше ніж 1 мільйону потребуючих дітей; Рік Мортон (США), пастор церкви Temple Baptist Church, батько трьох усиновлених дітей, автор книги «Сирітство та церква», а також Ден Брюстер (Малайзія), доктор місіології, співавтор концепції «Вікно 4/14», автор книг «Церква, місія і дитина» та «Діти і дитинство в Біблії».

На Саміт запрошуються священнослужителі, пастори, єпископи та інші провідні лідери з Росії, України, Білорусі, Молдови, а також інших країн. Планується, що Саміт збере разом більше, ніж 500 священнослужителів.

Східноєвропейський саміт «Захисти сироту - зміни майбутнє» є ініціативою Альянсу «Україна без сиріт» у співпраці з Комісією соціального служіння Всеукраїнської Ради Церков, Альянсом «Росія без сиріт» та іншими партнерами, за підтримки Christian Vision (Великобританія), Compassion International (США) та інших.

 Зареєструватися на захід можна на сайтіhttp://www.summit2013.kiev.ua