• Головна
  • Новини
  • Малозабезпечені люди у Львові вже отримали посвячені паски...

Малозабезпечені люди у Львові вже отримали посвячені паски

13.04.2012, 19:19
У Львові малозабезпечені та люди похилого віку першими в Україні отримали посвячені паски.

У Львові малозабезпечені та люди похилого віку першими в Україні отримали посвячені паски. Спеціально для них їх у Чистий Четвер з дозволу митрополита Львівського Ігоря (Возьняка) освятив настоятель храму Воскресіння Христового УГКЦ, о. Сергій Швагла. Освячені паски впродовж двох днів – 12 і 13 квітня для потребуючих львів’ян розвозили волонтери Мальтійської Служби Допомоги.

Як розповіла РІСУ Софія Палюх, працівниця МСД, великодні подарунки отримали особи, що роками харчуються на мальтійській благочинній кухні, потребуючі багатодітні сім’ї з Залізничного та Шевченківського районних осередків БО «Щаслива родина» (спілка багатодітних сімей Львівщини), потребуючі з осередку львівського центру регіонального відділення Суспільної Служби України, найбільш потребуючі  з Сихівського і Личаківського р-нів, якими опікуються центри соціального обслуговування – всього 350 пакунків.

Мальтійська Служба Допомоги – благодійна допомогова організація, працює у Львові 20  років поспіль. Основними напрямками діяльності МСД є допомога: дітям з інтернатів і сиротинців, малозабезпеченим особам похилого віку, неповносправним особам та особам з особливими потребами (діти з вадами розвитку, що мешкають в спецзакладах Львова і області, люди з вадами зору, інваліди).