У Києві провели акцію «Благодійником бути легко»

21.03.2011, 16:27
У Києві провели акцію «Благодійником бути легко» - фото 1

Організатори акції змогли передати адресну допомогу дітям-інвалідам школи-інтернату для розумово відсталих дітей № 26 м. Києва, доставити продукти в два реабілітаційні центри для колишніх наркозалежних мам з дітьми, забезпечити харчами людей без певного місця проживання, інвалідів госпісу при ДКБ № 10 і шість багатодітних сімей.

Благодійником_бути_легко.jpgexklusiv.gifАкція під девізом «Благодійником бути легко», організована християнською церквою «Святеє Святих», пройшла 10-13 березня в Києві.

В одному з торгових центрів столиці біля трьох центральних входів волонтери закликали зробити додаткову покупку на користь дітей з кризових сімей. Ще декілька волонтерів перебували в торговому залі, встановлювали особистий контакт з покупцями, пояснювали суть акції: потрібно просто купити будь-який продукт і віднести в спеціальний візок на виході.

Як повідомляє для РІСУ Юлія Долматова, завдяки цьому збору організатори акції змогли передати адресну допомогу дітям-інвалідам школи-інтернату для розумово відсталих дітей № 26 м. Києва, доставити продукти в два реабілітаційні центри для колишніх наркозалежних мам з дітьми, забезпечити харчами людей без певного місця проживання, інвалідів госпісу при ДКБ № 10 і шість багатодітних сімей.

Продуктові пайки отримали також 20 сімей - парафіян церкви «Святеє Святих», які перебувають у складній життєвій ситуації.

«Фінансова криза зробила практично безнадійним і без того страхітливе становище кризових сімей і таких незахищених груп населення, як мами-одиначки, люди без певного місця проживання, діти-інваліди. Розмір допомоги викликає тільки здивування. Тому сьогодні як ніколи їм потрібна допомога. Це люди, у яких немає найнеобхіднішого - їжі, одягу та засобів особистої гігієни! Саме цю проблему ми й намагаємося вирішувати», - прокоментувала захід керівник благодійної акції Ольга Бондаренко.