• Головна
  • Новини
  • Під час зустрічі з Главою УГКЦ Папа запевнив про молитовну підтримку України...

Під час зустрічі з Главою УГКЦ Папа запевнив про молитовну підтримку України

23.02.2019, 09:35
Під час зустрічі з Главою УГКЦ Папа запевнив про молитовну підтримку України - фото 1
Перебуваючи з робочим візитом у Ватикані, Глава УГКЦ 21 лютого зустрівся з Папою Франциском.

Перебуваючи з робочим візитом у Ватикані, Глава УГКЦ 21 лютого зустрівся з Папою Франциском.

svyatoslav_i_Рара.jpg

За повідомленням Департаменту інформації УГКЦ, у розмові з Блаженнішим Святославом Святіший Отець поцікавився ситуацією в Україні, висловив слова підтримки та уділив своє апостольське благословення для українського народу.

Зазначимо, що з 21 по 24 лютого у Ватикані проходить зустріч предстоятелів Східних Церков і президентів єпископських конференцій Католицької Церкви на тему захисту неповнолітніх у Церкві. Зустріч відбувається з ініціативи Папи Франциска з метою усвідомлення на рівні всієї Католицької Церкви трагічності скоєних вчинків, а також є виявом уваги церковної єрархії до жертв і прозорості в подоланні цієї кризи.

УГКЦ на всесвітньому саміті єрархів Католицької Церкви представляє Блаженніший Святослав. Він неодноразово заявляв про політику “нуль толерантності”, прийняту в Католицькій Церкві з метою захисту неповнолітніх. Додамо, що в Католицькій Церкві було затверджено низку необхідних заходів, які стають програмою захисту неповнолітніх не лише для церковних спільнот, але й для всього суспільства.