• Головна
  • Новини
  • Главу УГКЦ обрано членом комісії з редакції фінального документу Папського Синоду про молодь...

Главу УГКЦ обрано членом комісії з редакції фінального документу Папського Синоду про молодь

11.10.2018, 09:25
Главу УГКЦ обрано членом комісії з редакції фінального документу Папського Синоду про молодь - фото 1
У Ватикані 10 жовтня повідомлено про те, що Святіший Отець Франциск номінував Блаженнішого Святослава, Главу УГКЦ, членом комісії для редакції фінального документу Папського Синоду.

У Ватикані 10 жовтня  повідомлено про те, що Папа Франциск номінував Блаженнішого Святослава, Главу УГКЦ, членом комісії для редакції фінального документу Папського Синоду. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Святослав_синод.jpg

Комісія, яка працюватиме над редакцією фінального документу Синоду на тему молоді, що проходить у Ватикані, складається із 12 осіб. Лише трьох членів групи номінує Святіший Отець особисто, п’ятьох обирають відповідно до континентів, решта – згідно зі своїми робочими повноваженнями.

Серед призначених Святішим Отцем, окрім Глави УГКЦ, є також о. Александре Аві Мелло, секретар Дикастерії у справах мирян, родини та життя, о. Едуардо Гонзало Редондо, представник з Куби.

Завданням комісії є підготувати остаточний документ Папського Синоду, який після підписання Святішим Отцем стане офіційним документом Церкви про душпастирство молоді.