• Головна
  • Новини
  • Діти Луганщини отримають допомогу в рамках акції «Папа для України»...

Діти Луганщини отримають допомогу в рамках акції «Папа для України»

28.02.2017, 12:22
Діти Луганщини отримають допомогу в рамках акції «Папа для України» - фото 1

За ініціативи та фінансової підтримки Папи Римського Франциска у лютому благодійною організацією «Луганське обласне відділення «Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитяче містечко» розпочато програму «Гуманітарна підтримка вразливих дітей до 7 років вздовж контактної лінії». Програма реалізовується у рамках Гуманітарної акції «Папа для України».

За ініціативи та фінансової підтримки Папи Римського Франциска у лютому благодійною організацією «Луганське обласне відділення «Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитяче містечко» розпочато програму «Гуманітарна підтримка вразливих дітей до 7 років вздовж контактної лінії». Програма реалізовується у рамках Гуманітарної акції «Папа для України». Про це інформує прес-служба Луганської ОДА.

У межах програми працівники організації надають базову підтримку у вигляді дитячих продуктів харчування, засобів дитячої гігієни, сезонного одягу, взуття, комплектів для новонароджених, ліків та вітамінів. Також поліпшуються умови доступу до медичного обслуговування та якісної підтримки фізичного і психічного здоров’я дітей та батьків у Попаснянському, Станично-Луганському та Новоайдарському районах, де надається психологічна підтримка та кваліфіковані медичні консультації.
Допомога надається найбільш потребуючим бенефіціарам. Відбір сімей відбувався відповідно до певних критеріїв уразливості, розроблених спільно з місцевими державними партнерами. 
Наразі вже відібрано 1000 дітей від 0-3 років і 500 дітей 3-7 років.

Нагадаємо, наприкінці грудня на Донбас поступила перша партія допомоги від Папи Римського.