• Головна
  • Новини
  • Наступний Синод єпископів у Ватикані буде присвячений молоді...

Наступний Синод єпископів у Ватикані буде присвячений молоді

07.10.2016, 11:14
Наступний Синод єпископів у Ватикані буде присвячений молоді - фото 1
У жовтні 2018 року відбудеться XV Звичайна Загальна Асамблея Синоду Єпископів на тему: «Молодь, віра та розпізнавання покликання».

За повідомленням Радіо Ватикану, Папа Франциск, порадившись з Єпископськими Конференціями, зі Східними Католицькими Церквами, Спілкою Вищих Настоятелів, а також вислухавши думку Отців попереднього Синодального зібрання та XIV Звичайної Ради Синоду Єпископів, постановив, що у жовтні 2018 року відбудеться XV Звичайна Загальна Асамблея Синоду Єпископів на тему: «Молодь, віра та розпізнавання покликання».

У прес-релізі з нагоди оприлюднення теми зазначається, що вона є «вираженням пастирської турботи Церкви до молоді», в послідовності з даними, отриманими під час попередніх синодальних зібрань про сім’ю та змістом післясинодального Апостольського Напоумлення «Amoris Laetitia». Вона вказує на бажання «супроводжувати молодь на їхньому життєвому шляху до зрілості, щоб завдяки розпізнаванню, вони могли відкривати свій життєвий проект та бути вдячним за нього, відкриваючись на зустріч з Богом та людьми і беручи активну участь в будуванні Церкви і суспільства».

Ватикан.jpg