Митрополит Мечислав Мокшицький відвідав Ватикан

21.06.2013, 14:55
Митрополит Мечислав Мокшицький відвідав Ватикан - фото 1
Архиєпископ Мечислав Мокшицький, Митрополит Львівський, вранці 20 червня співслужив зі Святішим Отцем Месу, яку Папа відправляв в каплиці резиденції «Дому Святої Марти».

b_mokrzycki_podpis.jpgАрхиєпископ Мечислав Мокшицький, Митрополит Львівський вранці 20 червня співслужив зі Святішим Отцем Месу, яку Папа відправляв в каплиці резиденції «Дому Святої Марти».

Про це інформує портал СREDO.

Пополудні він відвідав Ватиканське Радіо та розповів про зустрічі у Ватикані й запросив усіх вірних на спільну молитву до Луцька, яка буде проведена в неділю, 7 липня, в рамках вшанування жертв Волинської трагедії:

«Сьогодні вранці я мав можливість зустрітися зі Святішим Отцем на Святій Месі, а пізніше на аудієнції з державним секретарем кардиналом Тарчізіо Бертоне. Мене супроводжували голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук і його заступник Сергій Василенко... Я вважаю, що подібні зустрічі будуть користі і будуть подальшими кроками доброї співпраці між Україною і Святим Престолом. Користуючись нагодою, хочу запросити усіх вірних латинників, греко-католиків і православних на спільну молитву за жертв Волинської трагедії у 70-річницю спомину. Бажаю усім Божих благодатей і опіки Божої Матері», - сказав він.