• Головна
  • Теми
  • Бенедикт XVI пообіцяв новому Папі свою безумовну пошану та послух...

Бенедикт XVI пообіцяв новому Папі свою безумовну пошану та послух

28.02.2013, 17:07
Бенедикт XVI пообіцяв новому Папі свою безумовну пошану та послух - фото 1
Папа Бенедикт XVI 28 лютого востаннє зустрівся з кардиналами у Клементинській залі Апостольського Палацу. Святіший Отець запевнив єрархів, що молитиметься за Церкву та за конклав.

1_0_669023.jpgПапа Бенедикт XVI 28 лютого востаннє зустрівся з кардиналами у Клементинській залі Апостольського Палацу. Святіший Отець запевнив єрархів, що молитиметься за Церкву та за конклав.

«Як я уже сказав вчора, промовляючи до тисяч вірних, які заповнили площу Святого Петра, ваша близькість, ваші поради, були великою допомогою в моєму служінні. Протягом цих восьми років ми з вірою пережили прекрасні хвилини промінного світла на дорозі Церкви, як також моменти, коли у небі згущувалися деякі хмари», - зазначив Бенедикт XVI.

Перше, ніж особисто привітатися з кожним із вас, бажаю заявити вам, що й надалі залишатимуся близько вас в молитвах, особливо, протягом наступних днів, щоб ви були повністю слухняними діянню Святого Духа у виборі нового Папи. Щоб Господь показав вам того, якого Він бажає. І між вами, в Колегії кардиналів, є також майбутній Папа, якому вже сьогодні обіцяю свою безумовну пошану та послух», - запевнив Папа.

Після того як Бенедикт XVI уділив благословення, кожен з присутніх кардиналів, по черзі, особисто привітався з ним, висловлюючи почуття вдячності та пошани, повідомляє Радіо Ватикан.