• Головна
  • Новини
  • Екологічне бюро УГКЦ закликає долучитись до всесвітньої ініціативи Папи Франциска «Тиждень Laudato Si»...

Екологічне бюро УГКЦ закликає долучитись до всесвітньої ініціативи Папи Франциска «Тиждень Laudato Si»

16.05.2020, 17:02
Екологічне бюро УГКЦ  закликає долучитись до всесвітньої ініціативи Папи Франциска «Тиждень Laudato Si» - фото 1
Ініціатива покликана сприяти глобальному екологічному наверненню задля збереження нашого спільного дому і вияву солідарності та допомоги тим, хто цього особливо потребує в контексті сучасних соціально-екологічних викликів.

Екологічне бюро УГКЦ  закликає долучитись до всесвітньої ініціативи Папи Франциска Бюро УГКЦ з питань екології запрошує відгукнутися на заклик Папи Франциска і долучитись до всесвітньої ініціативи «Тиждень Laudato Si», який пройде від 16 до 24 травня 2020 з нагоди п’ятої річниці першої в історії екологічної Енцикліки Laudato Si (Славен будь): про турботу за наш спільний дім.

Екологія.jpg

Ініціатива покликана сприяти глобальному екологічному наверненню задля збереження нашого спільного дому і вияву солідарності та допомоги тим, хто цього особливо потребує в контексті сучасних соціально-екологічних викликів.

В рамках тижня Laudato Si Бюро УГКЦ стартує низка освітніх заходів екологічного спрямування, серед яких щоденна ековікторина «Тиждень з Laudato Si».

Долучитися до тижня Laudato Si може кожен не лише беручи участь в окремих екозаходах, але, передусім, молитвою та добрими вчинками задля збереження нашого спільного дому.

Вікторина «Тиждень з Laudato Si»  триватиме з 16 по 24 травня 2020 р.

З 16 по 22 травня включно на сайті Екобюро щодня пропонується перевірити свою обізнаність з ековченням Церкви, відповідаючи на 10 запитань, складених на основі розділів Енцикліки. Кожен, хто дасть всі правильні відповіді, отримає пам`ятний подарунок, та автоматично стає учасником розіграшу головного призу – велосипеду, транспортного засобу, найбільш дружнього до довкілля.

Умови вікторини:

  1. Прочитати Енцикліку Папи Франциска Laudato Si’, котра доступна на сайті Екобюро в рубриці «Видання».
  2. Дати відповіді на 10 питань щоденної вікторини «Тиждень з Laudato Si» та відправити аплікаційну форму.
  3. На наступний день – знайти себе в списку переможців на сайті Екобюро.
  4. Отримати пам`ятний подарунок та дочекатися розіграшу головного призу, котрий буде проведений серед переможців щоденних вікторин, шляхом випадкового вибору зі списку переможців з допомогою сервісу генератора чисел 24 травня о 16:00 год.