• Головна
  • Новини
  • На сайті Синоду Єпископів УГКЦ щоденно публікуватимуть роздуми Папи Франциска про Пресвяту Богородицю...

На сайті Синоду Єпископів УГКЦ щоденно публікуватимуть роздуми Папи Франциска про Пресвяту Богородицю

03.05.2020, 11:55
На сайті Синоду Єпископів УГКЦ щоденно публікуватимуть роздуми Папи Франциска про Пресвяту Богородицю - фото 1
Упродовж травня на сайті Синоду Єпископів УГКЦ щоденно публікуватимуться короткі роздуми про Пресвяту Богородицю. Вони можуть стати нагодою для поглиблення духовного досвіду та молитовного життя; для духовенства — допомогою у підготуванні духовних наук для вірних,

Упродовж травня на сайті Синоду Єпископів УГКЦ щоденно публікуватимуться короткі роздуми про Пресвяту Богородицю. Вони можуть стати нагодою для поглиблення духовного досвіду та молитовного життя; для духовенства — допомогою у підготуванні духовних наук для вірних, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Перші роздуми можна знайти за цим посиланням.

Слід відзначити, що цього року Папа Франциск написав до вірних листа з нагоди місяця, присвяченого особливій молитві до Пресвятої Богородиці, заохочуючи до проказування молитви на вервиці та запропонувавши дві окремі молитви.

«Дорогі браття й сестри, спільне споглядання обличчя Христа разом із серцем Марії, нашої Матері, ще більше згуртує нас в одну духовну родину та допоможе здолати це випробування. Я молитимуся за вас, особливо, за тих, які найбільше страждають, а ви, будь ласка, моліться за мене. Дякую і від щирого серця вас благословлю», — зазначив у своєму Листі до вірних Святіший Отець Папа Франциск.