• Головна
  • Новини
  • Митрополита-емерита УГКЦ в США терміново ушпиталили з ознаками COVID-19...

Митрополита-емерита УГКЦ в США терміново ушпиталили з ознаками COVID-19

06.04.2020, 10:49
Митрополита-емерита УГКЦ в США терміново ушпиталили з ознаками COVID-19 - фото 1
Кілька годин тому, 95–ти літнього владику Стефана Сулика ушпиталили. У нього всі ознаки COVID-19 i всі аналізи якнайсерйозніші. Лікарі надають так званий "comfort care". Про це повідомив митрополит Філадельфійський Борис Гудзяк) на сторінці у Facebook.

Степан Сулик"Кілька годин тому, 95–ти літнього владику Стефана Сулика ушпиталили.  У нього всі ознаки COVID-19 i всі аналізи якнайсерйозніші. Лікарі надають так званий "comfort care". - про це повідомив митрополит Філадельфійський Борис Ґудзяк на сторінці у Facebook.

"Все в руках Господніх. Прошу Ваших молитов за нашого митрополита-eмерита Стефана Сулика", - додав митрополит Борис.

29 листопада 2000 р. Папа Іван Павло II прийняв зречення Стефана Сулика з уряду митрополита Філадельфійського у зв'язку з досягненням ним віку 75 років.

В 2001 р. у Львові вийшла книга митрополита Стефана Сулика «Як Стефан став митрополитом», де висвітлені маловідомі сторінки з історії УГКЦ кінця ХХ століття.

Як стало відомо РІСУ, тест на коронавірус був позитивним і в єпископа-емерита Української Греко-Католицької Церкви у США Василя Лостена. Владика почувається добре. Ускладнень хвороби немає.