• Головна
  • Новини
  • Глава УГКЦ назвав виклики, які стоять перед новим митрополитом Філадельфійським Борисом Ґудзяком...

Глава УГКЦ назвав виклики, які стоять перед новим митрополитом Філадельфійським Борисом Ґудзяком

08.06.2019, 19:18
У коментарі для Української редакції «Радіо Ватикану - VaticanNews» Блаженніший Святослав поділився думками про те, які виклики стоять перед новим митрополитом, про те, чим УГКЦ може поділитися з американським суспільством.

У коментарі для Української редакції «Радіо Ватикану - VaticanNews» Блаженніший Святослав поділився думками про те, які виклики стоять перед новим митрополитом УГКЦ в США Борисом Ґудзяком, про те, чим УГКЦ може поділитися з американським суспільством.

«Є великі сподівання на те, що в цій країні наша Церква віднайде свою молодість і свіжість. Це свіжість через відкритість на виклики, які стоять перед нашою Церквою. Наша Церква-мучениця має чим поділитися і має що сказати християнам в Америці, зокрема католикам», - зазначив Глава УГКЦ.

Він пояснив, що свої очікування мають також вірні, що вона буде осучаснена, «тобто буде йти в ногу з часом і відповідатиме на ті обставини, які тепер існують, що вона віднайде всіх вірних нашої Церкви, які розпорошені по великих просторах Америки». Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.