Нехай Великдень стане святом надії для нашого багатостраждального українського народу, - Патріарх Святослав

27 квітня 2019, 11:19 | УГКЦ | view video | 5 |   | Код для блогу |  | 

«У цей світлий день празника Христового Воскресіння — Пасхи Господньої — дозвольте усіх вас сердечно привітати, де б ви не були — в Україні чи поза її межами, в сімейному колі, чи, можливо, далеко від рідної домівки. В це свято радіймо усі разом, бо Христос воскрес!» — звернувся до усіх вірян Блаженніший Святослав.

Святослав.jpg

«Ісус Христос переможно виходить із запечатаного гробу. Він встає як сонце правди, яке є джерелом життя і воскресіння, джерелом нашої надії. Він є світлом нашого життя, бо освітлює наш життєвий шлях», — додав Глава Церкви.

Предстоятель переконаний, що Господь дає силу і надію кожному з нас долати труднощі. «Якщо Христос воскрес, то все довкола нас отримує новий зміст. Адже якщо із запечатаного гробу, який був стережений військом та заваленим тяжким каменем, є вихід, тоді ми маємо надію. Син Божий сьогодні запрошує кожного з нас в момент воскресіння зустріти також і самого себе: нашу особисту життєву ситуацію, переосмислити труднощі та проблеми, а також ті смутки, які оточують нас. Бо саме при гробі воскреслого Христа сльози змінюються на радість, смуток — на надію. Нехай це свято стане святом зміни для кожного з нас, для кожного людського серця, а також святом надії для нашого багатостраждального українського народу», — підкреслив духовний лідер греко-католиків.

«Усім вам бажаю веселих великодніх свят, смачного пасхального яйця, радісних гаївок. Тішмося Воскресінням Христовим, бо він є нашим життям і воскресінням. Христос воскрес! Воістину воскрес!» — побажав усім вірянам Блаженніший Святослав. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Система Orphus
Рейтинг
0
0
5коментарів

Коментарі

додати коментар 
  • barni | 28 квітня 2019, 20:32
    Коментувати коментар

    P.S. ЧИ Я ПРОПУСТИВ? ЧИ ВЛАДИКА СВЯТОСЛАВ ТАК І НЕ ПРИВІТАВ НАШОГО НОВООБРАНОГО ПРЕЗИДЕНТА ОСОБИСТО !?

  • velovs@ukr.net | 28 квітня 2019, 17:16
    Коментувати коментар

    Шановний Адміне! Я перепрошую, що звертаюся до Вас у це світле свято Христового Воскресіння. ---- Разом з тим дуже прошу Вас звернути увагу на зміст, зокрема, тутешніх (під цією новиною) коментів п. AlexP'а. ------ По-моєму, з ним усе зрозуміло: на РІСУ появився черговий - чи не всуціль неадекватний (несповна розуму) "коментатор"...

  • В. Ясеневий | 27 квітня 2019, 16:09
    Коментувати коментар

    Дуже шкода, що Патріарх УГКЦ забув про ковбаску..., а вона така довгоочікувана, смачна і добра, що нехай всі там яйці сховаються...Та яка там Пасха без ковьаски???

Залишати коментарі можуть тільки зареєстровані відвідувачі Ввійти

Останні новини

Останні коментарі

  • Михаил | 21 липня 2019, 01:22

    В прошлом году реально было 250 тыс. у УПЦ и 65 тыс. у "упц кп". И это при том, что и Порошенко, и местные администрации, и Денисенко из штанов выпрыгивали, чтобы собрать больше, чем УПЦ,

  • serge1717 | 20 липня 2019, 21:18

    Для Константинополя ми всі християни! А московія хай не займається рукоблудієм!!!!

  • Ігор Затятий | 20 липня 2019, 19:04

    Убивці українців збентежились

  • enzian | 20 липня 2019, 19:02

    А яке їхнє собаче діло? Краще б переймались своїми справами.

  • storozh | 20 липня 2019, 17:49

    I вулиця Лютеранська, i кiрха поруч, але ж таки вiддали ПЦУ. Я б не назвав це рiшення найкращiм з можливих.

Популярні статті місяця