Українська Греко-Католицька Церква створила новий сайт

29.01.2019, 12:31
Українська Греко-Католицька Церква створила новий сайт - фото 1
Прес-служба Секретаріату Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви створила новий сайт, присвячений Синоду єпископів УГКЦ та його членам.

Прес-служба Секретаріату Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви створила новий сайт, присвячений Синоду єпископів УГКЦ та його членам. Його можна знайти за електронною адресою: synod.ugcc.ua.

Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

На новому сайті можна буде знайти інформацію про структуру УГКЦ, зокрема – мапу всіх єпархій і екзархатів, склад Синоду єпископів з актуальними даними його членів, історичні відомості, пов’язані з владиками УГКЦ в Україні і на поселеннях, в тому числі і тих, які здійснювали своє єпископське служіння в минулому.

Окрім цього, сайт допоможе стежити за діяльністю Синоду єпископів Української Греко-Католицької Церкви, подаючи такі публікації:

• новини про підготовку і перебіг Священного Синоду,

• інтерв’ю та коментарі його учасників,

• постанови, комунікати, посинодальні послання та інші документи, затверджені під час синодальних засідань.

Також прес-служба Секретаріату Синоду ставить собі за мету висвітлення пастирської діяльності членів Синоду єпископів УГКЦ, подаючи таку інформацію:

• життєписи владик Синоду єпископів УГКЦ,

• найважливіші події з життя єпархій та екзархатів,

• звернення окремих єпископів у зв’язку з важливими подіями церковного і суспільного життя,

• інтерв’ю та коментарі, проповіді та промови владик УГКЦ, зокрема Голови Синоду – Блаженнішого Святослава, і Секретаря Синоду –владики Богдана Дзюраха.

Окремо варто наголосити на створенні бібліотеки різного роду релігійних публікацій, фоторепортажів, відео- та аудіоматеріалів, а також архіву документів попередніх засідань Синоду єпископів Української Греко-Католицької Церкви.

Прес-служба Секретаріату Синоду єпископів УГКЦ запрошує до співпраці зацікавлених осіб та церковні структури для більш оперативного і змістовного наповнення сайту та обміну потрібними та цікавими матеріалами і новинами.