«Різдво – це сімейне свято» – англомовне привітання Глави УГКЦ

24 грудня 2018, 12:30 | УГКЦ | 0 |   | Код для блогу |  | 

Мир, любов і світло – саме ці важливі цінності можуть стати найкращим подарунком від Божого Сина у період Різдвяних і новорічних свят для кожного з нас.  На цьому наголосив Глава УГКЦ Блаженніший Святослав у своєму привітанні з Різдвом Христовим для всіх вірян, які відзначають це свято 25 грудня, тобто за григоріанським календарем. Варто зазначити, що Предстоятель уперше підготував відеопривітання англійською мовою.

«Ми наближаємося до свята Різдва нашого Спасителя Ісуса Христа, тобто до тієї таємниці втілення Божого Сина, Божої любові, яка стане плоттю людської історії та одним із нас. Тож з цієї нагоди дозвольте мені висловити найкращі побажання кожному з вас», – такими словами звернувся до вірних Глава УГКЦ.

«Різдво – це особлива сімейна подія, коли в наших сім'ях, у наших оселях ми відчуваємо, що Небесний Отець радіє з нами. У Його присутності Спаситель може принести нам Божий мир, любов і світло! Бажаю кожному з вас веселого Різдва і щасливого Нового року!» – привітав Блаженніший Святослав усіх з Новорічними та Різдвяними святами.

Система Orphus
Рейтинг
0
0
0коментарів

Коментарі

додати коментар 

    Залишати коментарі можуть тільки зареєстровані відвідувачі Ввійти

    Останні коментарі

    • velovs@ukr.net | 17 жовтня 2019, 15:09

      Р. S. А ще - і в цьому ж контексті - чув, зокрема, і таке прислів'я. "Бог наділив людину мозком. Але це ніяк не означає, що вона має залишати його за порогом храму." :)

    • velovs@ukr.net | 17 жовтня 2019, 14:41

      "Всевишній уподібнив до Себе людину, дарувавши їй розум." --------- І це справді так і є. Але цим розумом людина має і мусить САМА навчитися КОРИСТУВАТИСЯ: правильно, відповідально і

    • lerer10225@com.ua | 17 жовтня 2019, 14:31

      Ну, ось кого Україна пригріла на своїх грудях - Церкву, яка підтримує Путіна, Кирила, які це саме кажуть, ну, "их там нету"... Просто хочеться гукнути до тих, хто ходять в церкви УПЦ МП і

    • velovs@ukr.net | 16 жовтня 2019, 20:24

      В цьому інтерв'ю у шановної Вікторії Нестеренко спостерігаються деякі проблеми з елементарною логікою. ---- Так, з одного боку, вона стверджує, що, мовляв, "протягом останніх 1400 років

    • velovs@ukr.net | 16 жовтня 2019, 18:10

      "У нашому [американському] суспільстві не все гаразд. Ми ніколи ще не мали стільки і стільки не споживали, однак як легко ми спускаємося від багатства та привілеїв до ницості та навіть

    Популярні статті місяця