• Головна
  • Новини
  • Інститут екуменічних студій УКУ отримав подяку від Вселенського Патріарха Варфоломія...

Інститут екуменічних студій УКУ отримав подяку від Вселенського Патріарха Варфоломія

18.12.2018, 12:17
Інститут екуменічних студій УКУ отримав подяку від Вселенського Патріарха Варфоломія - фото 1

Нещодавно у Римі (Італія) відбулася презентація італійського перекладу книги «Йосиф Сліпий. Спомини». З нагоди цієї події президент Інституту екуменічних студій Українського католицького університету (УКУ) отець Іван Дацько подарував Вселенському патріархові Варфоломієві примірник видання.

У Римі відбулася презентація італійського перекладу книги «Йосиф Сліпий. Спомини». З нагоди цієї події президент Інституту екуменічних студій Українського католицького університету (УКУ) отець Іван Дацько подарував Вселенському патріархові Варфоломієві примірник видання, повідомили РІСУ в Інституті Екуменічних студій.

ІЕС.jpg

15 грудня 2018 року отець-доктор отримав подячного листа від Варфоломія, у якому, зокрема, йдеться: «Повернувшись до нашого Преподобного і Святого Центру тут, у історичному Престолі Константинополя, ми пишемо Вам, щоб висловити нашу сердечну вдячність і похвалу за нещодавно опубліковані Спомини Йосифа Сліпого, котрі Ви ласкаво подарували нам. Згадуючи наш візит до монастиря Бозе, ми завжди будемо пам'ятати цей ваш вдумливий жест - щирий вияв Вашої поваги до нас.  Благословенного Вам Різдва, сповненого всякого добра та досконалих дарів з небес, і хай Різдво Господа буде для Вас особистим джерелом духовного оновлення.

В Україні книгу публікували у трьох виданнях, триває робота над підготовкою англійського видання «Споминів».