• Головна
  • Новини
  • УГКЦ у Львові проведе зустріч координаторів програми “Жива парафія” з цілого світу...

УГКЦ у Львові проведе зустріч координаторів програми “Жива парафія” з цілого світу

01.12.2018, 11:04
Вже четвертий рік поспіль Робоча група організовує всецерковну зустріч єпархіальних та регіональних координаторів, яка проходитиме у Патріаршому домі УГКЦ 3-7 грудня 2018 року.

Вже четвертий рік поспіль Робоча група організовує всецерковну зустріч єпархіяльних та регіональних координаторів, яка проходитиме у Патріаршому домі УГКЦ 3-7 грудня 2018 року.

У цих днях координатори проаналізують моніторинг впровадження душпастирських ініціатив на єпархіяльному та парафіяльному рівнях, зокрема минулорічної теми року “Літургія і молитва”. Особливу увагу буде присвячено практичним аспектам головної теми на 2019 рік: “Боже Слово і катехизація”. Також координатори обговорять питання співпраці єпархіяльних структур із Патріаршою курією УГКЦ.  

У програмі зустрічі передбачені відвідини окремих парафій Львівської архиєпархії, Філософсько-Богословського факультету УКУ, храму Святої Софії та Центру митрополита Андрея Шептицького.

З благословення владики Ігоря, Архиєпископа і Митрополита Львівського, координатори відбудуть прощу до відпустового місця у с. Страдч та відвідають Прилбичі, родинне село митрополита Андрея Шептицького. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.