Видано посібник з організації християнських таборів

21.02.2018, 11:12
Спільнота Василіанських аніматорів при храмі Христа Царя УГКЦ м. Івано-Франківська видала книгу про проведення та організацію таборів «Веселі канікули з Богом» під назвою «З василіанами крізь століття», присвячена Ювілею 400-ліття Василіанського чину.

Спільнота Василіанських аніматорів при храмі Христа Царя УГКЦ м. Івано-Франківська видала книгу про проведення та організацію таборів «Веселі канікули з Богом» під назвою «З василіанами крізь століття», присвячена Ювілею 400-ліття Василіанського чину, повідомляє сайт УГКЦ.

«Шлях розробки книжки був довгим та важким, проте ми щиро хотіли та докладали всіх зусиль, щоб наша книжечка побачила світ», - кажуть творці видання. У авторський колектив увійшли: о. Амвросій Козак ЧСВВ; бр. Матей Кравчишин ЧСВВ; Софія Герега; Христина Радик та уся команда василіянських аніматорів Івано-Франківська.


У книжці висвітлена програма табору на 7 днів. Подано розпорядки днів, захоплюючі катехизації, сценки, пісні, ігри, банси, квести, описані у загадковій формі та багато іншої цікавої інформації. Також окремо у додатку книжки є бланки для реєстрації та запису дітей на табір, обов’язки аніматорів, бланки харчування дітей, план «Веселих канікул», шаблони для квестів тощо.

Зазначається, що подані у книжці матеріали будуть цікавими для кожного, хто працює з дітьми та молоддю не лише на парафіях отців василіан, але й в усій УГКЦ.

Для співпраці та замовлення книжки просять звертатись до адміністрації спільноти Василіанських аніматорів м. Івано-Франківськ  [email protected]