• Головна
  • Новини
  • Митрополит Львівський УГКЦ подякував військовослужбовцям України за подвиг, який вони чинять щодня...

Митрополит Львівський УГКЦ подякував військовослужбовцям України за подвиг, який вони чинять щодня

09.07.2014, 10:19
Митрополит Львівський УГКЦ подякував військовослужбовцям України за подвиг, який вони чинять щодня - фото 1
Митрополит Львівський Ігор (Возьняк) у листі підтримці військовослужбовців України наголосив, що «на наших очах народжується нове покоління героїв, яке ладне пожертвувати життям, забути про комфорт і спокій й першими відгукнутися на крик своєї землі про допомогу».

Ігор_(Возьняк).jpgМитрополит Львівський Ігор (Возьняк) у листі підтримці військовослужбовців України наголосив, що «на наших очах народжується нове покоління героїв, яке ладне пожертвувати життям, забути про комфорт і спокій й першими відгукнутися на крик своєї землі про допомогу».

«Звертаюся до вас, мужні захисники нашого народу! Ваші сила духу, терпіння та виваженість стали для багатьох українців прикладом того, як треба любити свою державу, не цуратися її, а пишатися власною історією, своїм походженням і плекати світле майбутнє…  Із захопленням спостерігаю, як ви, молоде покоління українців, стали справжньою скелею для усього нашого народу, яку не зможуть зруйнувати страх, залякування і погрози. Дякую за ваші хоробрі серця, переповнені Божою ніжністю й прагненням миру, які не вдалося отруїти ненавистю ані жорстокому режиму, ані чужоземним лиходіям.
 
Вірю в те, що ваш вчинок продемонструє усім: народ України піднявся з колін і ніколи більше не дозволить закувати себе у кайдани рабства. А ви, ті, які пішли за Христом, подолаєте агресію й лють заради свободи і тих моральних цінностей, які є фундаментом нашого спільного непереможного майбутнього», – йдеться серед іншого у листі Митрополита Львівського до воїнів України, який поширила прес-служба Львівської архиєпархії УГКЦ.