• Головна
  • Новини
  • В УГКЦ моляться за звільнення сепаратистами о. Тихона Кульбаки...

В УГКЦ моляться за звільнення сепаратистами о. Тихона Кульбаки

07.07.2014, 09:20
В УГКЦ моляться за звільнення сепаратистами о. Тихона Кульбаки - фото 1
Вже кілька днів Екзарх Донецький намагається знайти когось, з ким би можна було вести переговори про звільнення отця Тихона, але все безрезультатно».

«Ми одержали інформацію, що отця Тихона насильно утримують представники так званої ДНР (а саме Російська православна армія). Де точно і хто точно його захопив - нам невідомо. Вже кілька днів я намагаюся знайти когось, з ким би можна було вести переговори про звільнення отця Тихона, але все безрезультатно», – розповів Департаменту інформації УГКЦ владика Стефан (Меньок), Екзарх Донецький.

o_t_kulbaka.jpg

Як відомо, вже кілька днів на зв'язок не виходить секретар Ради Церков і релігійних організацій Донецької області, священик УГКЦ Тихон Кульбака.

Владика Стефан висловив глибоке занепокоєння насильницьким утриманням о. Тихона, оскільки священик хворіє на діабет і має хворе серце. «Як відомо, люди з діагнозом діабету потребують щоденного медикаментозного лікування. Тому ми дуже переживаємо і молимося, щоби з нашим священиком було все добре», – зазначив владика Стефан.

За словами Донецького екзарха, о. Тихон неодноразово критично висловлювався про так звану ДНР.