• Головна
  • Новини
  • Греко-католики Євпаторії відремонтували свою каплицю і провели парафіяльні місії...

Греко-католики Євпаторії відремонтували свою каплицю і провели парафіяльні місії

03.06.2014, 10:29
Греко-католики Євпаторії відремонтували свою каплицю і провели парафіяльні місії - фото 1

У відновленому храмі парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ у Євпаторії священнослужителі 1 червня відслужили Святу Літургію. Богослужіння знаменувало закічення парафіяльних місій, які на прохання пароха Покровського храму о. Богдана Костецького проводив місіонер о. Кшиштоф Бузіковський, ОМІ, настоятель монастиря монахів облатів у Криму.

unnamed_a.jpgУ відновленому храмі парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ у Євпаторії священнослужителі 1 червня відслужили Святу Літургію. Богослужіння знаменувало закічення парафіяльних місій, які на прохання пароха Покровського храму о. Богдана Костецького проводив місіонер о. Кшиштоф Бузіковський, ОМІ, настоятель монастиря монахів облатів у Криму.

«Парафіяни охоче брали участь у науках, відкриваючи свої серця та приступаючи до Таїнства Покаяння. Духовні науки, молитва та прикладання до мощів блаженного Петра Вергуна знову об’єднали парафіяльну спільноту після останніх тривожних подій в Криму в міцну родину, центром якої є Господь», - відзначив о. Богдан Костецький.

Як повідомляє Департамент інформації УГКЦ, на закінчення місій до реколектанта о. Кшиштофа зі словами вдячності звернулися о. Богдан та прихожани.

«Нехай Святий Дух і надалі діє в наших серцях. Нехай Він і надалі дає зростання засіяному в наших серцях зерну Слова Божого. Нехай Пресвята Діва Марія, Заступниця небесна, покровителька нашої парафії, допомагає нам у дозріванні у світлі Слова Божого Євангелії Любові», - підсумував отець Богдан.