• Головна
  • Новини
  • У Києві презентують мультиплікаційний фільм про Патріарший собор Воскресіння Христового УГКЦ...

У Києві презентують мультиплікаційний фільм про Патріарший собор Воскресіння Христового УГКЦ

26.07.2013, 11:00
У Києві презентують мультиплікаційний фільм про Патріарший собор Воскресіння Христового УГКЦ - фото 1
13 cерпня на території Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ (вул. Микільсько-Слобідська, 5) відбудеться презентація мультиплікаційного фільму із серії «Духовне намисто – Патріарший собор Воскресіння Христового».

sobor_UGCC.jpg13 cерпня на території Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ (вул. Микільсько-Слобідська, 5) відбудеться презентація мультиплікаційного фільму із серії «Духовне намисто – Патріарший собор Воскресіння Христового».

Мультиплікаційний фільм знято з ініціативи представників Катехитичної комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ спільно з анімаційною студією АРТ-Відео.

Додамо, що недавно у Львові відбулася презентація першої з 30 серій серіалу «Духовне намисто», присвяченої страдецькій святині (Львівщина). За допомогою анімації Церква прагне популяризувати українські святині. Як зазначають самі мультиплікатори, такий проект спрямований на піднесення духовності українців, виховання молодого покоління в християнських і національних традиціях. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.