Глава УГКЦ розпочинає сьогодні візит в Одесу

07.12.2011, 09:33
Глава УГКЦ розпочинає сьогодні візит в Одесу - фото 1
Патріарх Святослав має намір провести низку офіційних і неофіційних зустрічей, а також виступити на місцевому телебаченні.

Святослав_(Шевчук).jpgВ Одесу з архипастирським візитом 7 грудня приїде Патріарх УГКЦ Святослав (Шевчук). Його поїздка триватиме п’ять днів. Упродовж цього часу Предстоятель УГКЦ має намір провести низку офіційних і неофіційних зустрічей, а також виступити на місцевому телебаченні.

Зокрема, як інформує сайт УГКЦ в Одесі, глава греко-католиків зустрінеться з катехитами, священиками, монахами Одеського і Миколаївського протопресвітерств, лідерами християнських конфесій міста, працівниками благодійних фондів.

«Особливу увагу Патріарх Святослав завжди приділяє молоді, тому один з днів він присвятить спілкуванню з молодими одеситами. А через те, що у одеських греко-католиків досі немає свого повноцінного храму, зустріч молоді з Патріархом пройде у стінах лютеранської кірхи», - сказав о. Руслан Остафій, настоятель храму святого апостола Андрія Первозваного, що облаштований в одному з житлових будинків міста.