• Головна
  • Новини
  • У Львові презентуватимуть Катехизм УГКЦ, автором третьої частини якого є Глава УГКЦ...

У Львові презентуватимуть Катехизм УГКЦ, автором третьої частини якого є Глава УГКЦ

15.06.2011, 15:28
Робоча група працювала над створенням Катехизму майже 10 років. Катехизм складається з трьох основних частин: «Віра Церкви», «Молитва Церкви» і «Життя Церкви». Координатором і автором третьої частини є сам Глава УГКЦ.

У Львові, з благословення Глави УГКЦ Святослава (Шевчука), за сприяння Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ, Катехитично-педагогічного інституту УКУ та львівської міської ради 24-25 червня відбудеться всецерковна науково-практична конференція, присвячена виходу Катехизму УГКЦ «Христос – наша Пасха».

Патріарх Святослав представить Катехизм УГКЦ 24 червня. Відтак відбудеться прес-конференція, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Учасники конференції, які прибувають з США, Канади, Росії, Польщі, Бразилії, Сербії, Португалії та областей України, зосередять свою увагу на змісті Катехизму, а також на практичних аспектах втілення його в житті Церкви.

Захід відбудеться в рамках відзначення 10-ї річниці візиту в Україну блаженного Івана Павла ІІ та беатифікації 27 греко-католицьких новомучеників.

27 червня в Львівській духовній семінарії Святого Духа Архиєпископ Микола Етерович презентує документ «Слово Господнє» («Verbum Domini»), переклад якого здійснено Патріаршою катехитичною комісією. Архиєпископ Микола візьме участь у прес-конференції та представить працю над новою євангелізацією.

Нагадаємо, що робоча група працювала над створенням Катехизму майже 10 років. Катехизм складається з трьох основних частин: «Віра Церкви», «Молитва Церкви» і «Життя Церкви». Координатором і автором третьої частини є сам Глава УГКЦ.