У червні УГКЦ представить свій Катехизм

24.05.2011, 09:48
У червні УГКЦ представить свій Катехизм - фото 1
Заступник голови Катехитичної комісії с. Луїза (Цюпа) розповіла про одну з найбільш масштабних подій в діяльності Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ, яка відбудуться в кінці червня цього року.

Luiza.gifЗаступник голови Катехитичної комісії с. Луїза (Цюпа) розповіла про одну з найбільш масштабних подій в діяльності Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ, яка відбудуться в кінці червня цього року. Вона повідомила, що 24 червня у Львівській духовній семінарії Святого Духа Архиєрейською Літургією, яку очолить Патріарх Святослав, розпочнеться велика Катехитична конференція, під час якої буде представлено щойно виданий Катехизм УГКЦ.

На подію з різних країн світу (Канада, Аргентина, Бразилія, Німеччина, Франція тощо) з’їдуться особи, відповідальні за катехизацію.

Також 27 червня відбудеться презентація найновішого папського документу «Про Боже Слово». Вести захід буде Архиєпископ Микола Етерович, який представить доповідь про напрацювання Церкви у підготовці до Великого папського Синоду про нову євангелізацію. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.