• Головна
  • Новини
  • Перша аудіокнига Блаженнішого Любомира із нової трилогії "Суспільство" побачить світ до Вознесіння...

Перша аудіокнига Блаженнішого Любомира із нової трилогії "Суспільство" побачить світ до Вознесіння

05.04.2011, 16:07
Перша аудіокнига Блаженнішого Любомира із нової трилогії "Суспільство" побачить світ до Вознесіння - фото 1
До нової аудіотрилогії Блаженнішого Любомира, Глави УГКЦ у 2001-2010 роках, під загальною назвою «Суспільство» увійдуть книги «Суспільство і влада», «Суспільство і бізнес», «Суспільство і закон».

Любомир_(Гузар).jpgПершу аудіокнигу Блаженнішого Любимира із нової аудіотрилогії «Суспільство» презентують у час Вознесіння Христового, повідомив керівник Департаменту інформації УГКЦ о. Ігор Яців.

До нової аудіотрилогії Блаженнішого Любомира, Глави УГКЦ у 2001-2010 роках, під загальною назвою «Суспільство» увійдуть книги «Суспільство і влада», «Суспільство і бізнес», «Суспільство і закон».

Робота над першою аудіокнигою духовного лідера греко-католиків із серії «Суспільство» розпочалася незадовго після відходу Блаженнішого Любомира від уряду Церкви. Наприкінці лютого було здійснено студійний запис звукової книги. Зараз провадиться технічна робота над виданням. Після розшифрування більш як двогодинного аудіоматеріалу відбувається зведення звуку.

Як і попередні аудіовидання Блаженнішого Любомира, нова звукова книга укладена у формі запитань та відповідей. У книзі «Суспільство і влада» співрозмовником духовного лідера Церкви є народний депутат України і відомий блогер Леся Оробець.

«Основний задум книги – донести сьогоднішнім українським політиками (і тим, хто їх замінить) християнський погляд на державне управління щодо служіння і жертовності задля блага свого народу», – розповіла у своєму блозі на «Живому журналі» співрозмовниця Блаженнішого Любомира.

Під час підготовки до запису Леся Оробець запропонувала долучитися до книги своїми запитаннями усім охочим. Запитання від інтернет-друзів, які здобули найбільше підтримки у всесвітній мережі, співавторка книги озвучила під час запису.

«Мабуть, мені як політику не слід такого писати, проте я не знаю жодного іншого сучасника, хто б міг претендувати на звання морального авторитету нації. Хіба ще Ліна Костенко», – написала Леся Оробець.

Нагадаємо, що першу аудіотрилогію Блаженнішого Любомира складають звукові книги «Дорога до себе», «Дорога до ближнього» та «Дорога до Бога».

Перша аудіокнига Блаженнішого Любомира з цієї серії під назвою «Дорога до себе» побачила світ у січні 2009 року. Передмову до неї записав відомий публіцист і правозахисник Мирослав Маринович, а питання тодішньому Главі УГКЦ поставили журналісти Євген Глібовицький та Дмитро Крикун. Свою другу аудіокнигу під назвою «Дорога до ближнього» Глава Української Греко-Католицької Церкви у 2001-2010 роках презентував у квітні минулого року. Розмову з Блаженнішим Любомиром провадив відомий український журналіст, генеральний директор телеканалу ТВі Микола Княжицький. Вступне слово до другої аудіокниги виголосила Народна артистка України Ніна Матвієнко. У третій книзі «Дорога до Бога» з Архиєпископом Любомиром розмову провадила відома українська журналістка, редактор відділу «Церква» тижневика «Дзеркало тижня. Україна» Катерина Щоткіна. Передмову до заключної аудіокниги цієї серії записав радянський в’язень сумління і публіцист Євген Сверстюк.

Третю аудіокнигу Блаженнішого Любомира «Дорога до Бога» можна придбати у храмах УГКЦ по всій Україні. Усі три аудіокниги можна замовити, скориставшись послугами інтернет-крамниці nashformat.ua («Наш формат»). Магазини «Нашого формату» є у Львові, Івано-Франківську та Києві.