• Головна
  • Новини
  • Українська Православна Церква США привітала владику Святослава (Шевчука) з обранням його Главою УГКЦ...

Українська Православна Церква США привітала владику Святослава (Шевчука) з обранням його Главою УГКЦ

26.03.2011, 16:17
Українська Православна Церква США привітала владику Святослава (Шевчука) з обранням його Главою УГКЦ - фото 1

У листі на ім’я владики Святослава (Шевчука) від 25 березня єрархи Української Православної Церкви США висловлюють новообраному Предстоятелеві УГКЦ «найщиріші вітання із прийняттям цієї нелегкої, але духовно важливої місії в житті духовенства та вірних, котрих надано у Вашу духовну опіку».

exklusiv.gifУ листі на ім’я владики Святослава (Шевчука) від 25 березня єрархи Української Православної Церкви США висловлюють новообраному Предстоятелеві УГКЦ «найщиріші вітання із прийняттям цієї нелегкої, але духовно важливої місії в житті духовенства та вірних, котрих надано у Вашу духовну опіку».

Автори вітального листа зазначають: «Ця подія відбувається напередодні третьої неділі Великого посту – Хрестопоклонної неділі, коли Церква Христова є на півдорозі до радісного святкування Воскресіння Христового – перемоги Христа над гріхом і смертю. Отож, нехай хрест Господній завжди буде для Вас запорукою підтримки Господньої у Вашому архипастирському служінні».

«Молимось, щоб Ваша душпастирська діяльність позитивно впливала на розвиток стосунків між православними та католицькими християнами, та й усіма людьми доброї волі. ... Ми усвідомлюємо, що одних лише людських сил не вистачає, щоб нести це служіння, до котрого покликано Вас. Нехай же допомога приходить від Господа, нашого Творця, бо Він є добрий і милосердний», - сказано в листі, який від імені духовенства й вірних УПЦ США підписали Митрополит Константин, Архиєпископ Антоній та єпископ Даниїл.