• Головна
  • Новини
  • Віктор і Катерина Ющенки вітають новообраного Верховного Архиєпископа УГКЦ...

Віктор і Катерина Ющенки вітають новообраного Верховного Архиєпископа УГКЦ

26.03.2011, 06:41

"Ваші мудрість, чуйність, висока освіченість, багатогранні таланти, прекрасні людські якості стануть прикладом для усіх вірян. Лише людина з чистою душею і відкритим серцем може вести за собою людей, об’єднувати їх навколо служіння добру і справедливості, вчити їх мудрості і терпінню", - сказано у привітанні.

Засновник Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000», Президент України (2005-2010 рр.) Віктор Ющенко та голова Наглядової ради Фонду пані Катерина Ющенко привітали владику Святослава (Шевчука) із обранням на уряд Предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви, повідомляє офіційний сайт УГКЦ з посиланням на сайт Фонду.

 «Ваше життя нерозривно пов’язане з самовідданим служінням Богу, Церкві й народові, з плеканням духовності та моралі. Саме Вас Свята Церква покликала бути провідником в духовному житті українських греко-католиків.

Ваші мудрість, чуйність, висока освіченість, багатогранні таланти, прекрасні людські якості стануть прикладом для усіх вірян. Лише людина з чистою душею і відкритим серцем може вести за собою людей, об’єднувати їх навколо служіння добру і справедливості, вчити їх мудрості і терпінню.

Сердечно зичимо Вам втілення усіх планів, віри та сил для звершення задуманого, міцного здоров’я і довгих літ на благо пастви та всього Українського народу», – йдеться у вітанні.