• Головна
  • Проекти
  • В Одесі з’явиться греко-католицький храм, якщо це схвалять на громадських слуханнях...

В Одесі з’явиться греко-католицький храм, якщо це схвалять на громадських слуханнях

04.08.2010, 11:15
В Одесі розпочалися громадські слухання щодо містобудівного обґрунтування розташування храму УГКЦ в Одесі, за адресою, вул. Старопортофранківська (Прохорівський сквер).

В Одесі розпочалися громадські слухання щодо містобудівного обґрунтування розташування храму УГКЦ в Одесі, за адресою, вул. Старопортофранківська (Прохорівський сквер). Громадське обговорення містобудівного обґрунтування відбудеться 4 вересня. В обговоренні можуть взяти участь громадяни та юридичні особи, квартири та приміщення яких розташовані в межах прилеглих територій.

Термін ознайомлення з містобудівним обґрунтуванням, термін реєстрації та висунення пропозицій та зауважень від фізичних та юридичних осіб щодо вказаної містобудівної документації — до 3 вересня включно.

За інформацією видання «Думская.net», проти будівництва храму УГКЦ в Одесі виступає Одеська єпархія УПЦ (МП).

Містобудівне обґрунтування розміщення храму УГКЦ розроблене на підставі рішення виконкому Одеської міськради від 24 червня 2009 року. Документ погоджений органами земельних ресурсів, природоохоронними, протипожежними і санітарно-епідеміологічними органами, органами містобудування і архітектури і охорони культурної спадщини. 22 липня 2010 року отриманий позитивний експертний висновок містобудівної документації управління архітектури і містобудівної політики Одеської облдержадміністрації.