• Головна
  • Теми
  • УГКЦ у 2010 році робить акцент на покликаннях до богопосвяченого життя...

УГКЦ у 2010 році робить акцент на покликаннях до богопосвяченого життя

09.02.2010, 10:18
УГКЦ у 2010 році робить акцент на покликаннях до богопосвяченого життя - фото 1
В цьому році особлива увага звертатиметься на членів Церкви, тих, кого називаємо монахами і монахинями, ченцями і черницями чи, взагалі, богопосвяченими особами.

monahy.jpgКИЇВ–ІВАНО-ФРАНКІВСЬК – Синод єпископів Української Греко-Католицької Церкви у грудні 2009 року постановив присвятити 2010 рік темі християнського покликання з особливим наголосом на покликанні до богопосвяченого життя. В цьому році особлива увага звертатиметься на членів Церкви, тих, кого називаємо монахами і монахинями, ченцями і черницями чи, взагалі, богопосвяченими особами.

За повідомленням департаменту інформації УГКЦ, празник Стрітення ГНІХ є днем Богопосвяченого Життя. З цієї нагоди 11-13 лютого 2010 року у храмі Різдва Христового при єпископській резиденції в Івано-Франківську відбудуться науки-конференції про монаші обіти.

14 лютого в катедральному соборі Святого Воскресіння буде відслужена Літургія, яку очолить владика Володимир (Війтишин), єпарх Івано-Франківський. У приміщенні Обласної Філармонії відбудеться концерт «Стрітенська Свіча» за участю колективів Філармонії.