• Головна
  • Новини
  • Єпископи РКЦ в Україні висловили співчуття римо-католикам Франції з приводу пожежі в Нотр-Дам...

Єпископи РКЦ в Україні висловили співчуття римо-католикам Франції з приводу пожежі в Нотр-Дам

20.04.2019, 23:13
Єпископи РКЦ в Україні висловили співчуття римо-католикам Франції з приводу пожежі в Нотр-Дам - фото 1

Від імені Конференції єпископів й усіх вірних Римо-Католицької Церкви в Україні голова Конференції єпископів РКЦ владика Броніслав Бернацький висловив співчуття з приводу пожежі в соборі Паризької Богородиці. Лист співчуття він направив владиці Жоржу Полю Понтьє, архиєпископу Марселя, голові Конференції єпископів Франції.

1555757586_krkeu_(1).pngВід імені Конференції єпископів й усіх вірних Римо-Католицької Церкви в Україні голова Конференції єпископів РКЦ владика Броніслав Бернацький висловив  співчуття з приводу пожежі в соборі Паризької Богородиці. Лист співчуття він направив владиці Жоржу Полю Понтьє, архиєпископу Марселя, голові Конференції єпископів Франції.

«Нехай Пресвята Богородиця утішить серця французького народу й усіх, хто з болем переживає цю трагічну подію.

Сподіваюся, що багатомільйонні відгуки співчуття й готовність допомоги людей доброї волі з усіх куточків світу допоможуть швидко відновити цей прекрасний собор.

Ми молимося про те, щоб ця пожежа розпалила вогонь більшої любові в серцях християн у Франції до Пресвятої Діви Марії та Її Божественного Сина, Господа нашого Ісуса Христа», - йдеться у листі голови Конференції єпископів Римо-Католицької Церкви в Україні. Про це повідомляє КМЦ.