• Головна
  • Новини
  • Двері Божого Милосердя залишаються відкритими у Запоріжжі...

Двері Божого Милосердя залишаються відкритими у Запоріжжі

21.11.2016, 12:20
Двері Божого Милосердя залишаються відкритими у Запоріжжі - фото 1
В суботу та неділю, 19-20 листопада 2016 року, у Католицькій Церкві символічним закриттям Святих Дверей завершується Рік Божого Милосердя. Для запорізького римо-католицького храму Бога Отця Милосердного зроблено виняток — Двері Божого Милосердя залишаються відкритими.

Запорізька катедра РКЦexklusiv.gifВ суботу та неділю, 19-20 листопада 2016 року, у Католицькій Церкві символічним закриттям Святих Дверей завершується Рік Божого Милосердя.

Для запорізького римо-католицького храму Бога Отця Милосердного зроблено виняток — Двері Божого Милосердя залишаються відкритими. Про це у суботу під час вечірньої служби оголосив єпископ Харківсько-Запорізької дієцезії РКЦ Ян Собіло.

— Сьогодні вдень ми отримали цю звістку від Апостольської нунціатури в Україні. ... Цей подарунок Святого Престолу наш храм отримав тому, що носить ім’я Бога Отця Милосердного, тому що ми знаходимося у прифронтовій зоні, поблизу території, де триває війна. І тому, що в Запоріжжі діє комітет допомоги Папи Франциска постраждалим від війни на Сході України. Це буде єдиний храм в Україні, де Двері Милосердя залишаються відкритими постійно, — потішив своїх парафіян владика Ян.