• Головна
  • Новини
  • Глава РКЦ в Україні благословив акцію ОУС «Вифлеємське світло миру 2014»...

Глава РКЦ в Україні благословив акцію ОУС «Вифлеємське світло миру 2014»

01.12.2014, 10:05
Глава РКЦ в Україні благословив акцію ОУС «Вифлеємське світло миру 2014» - фото 1
Глава Римо-Католицької Церкви в Україні Митрополит Львівський Архиєпископ Мечислав Мокшицький благословив акцію "Вифлеємське Світло Миру", яким опікується Організація Українських Скаутів.

Мокшицький.jpgГлава Римо-Католицької Церкви в Україні Митрополит Львівський Архиєпископ Мечислав Мокшицький благословив акцію "Вифлеємське Світло Миру", яким опікується Організація Українських Скаутів.

У своєму листі від 22 листопада 2014 року він подякував українським скаутам за те, що вже «втринадцяте поширюватимуть в Україні Вифлеємське Світло Миру, а разом з ним нестимуть людям доброту, милосердця і толерантність».

вогник.jpg14 грудня 2014 року скаути Організації Українських Скаутів вже тринадцятий рік поспіль переберуть Вифлеємське Світло Миру і передадуть його українській громаді. Цей вогник скаути Австрії привозять з Вифлеєму і розповсюджують по цілій Європі. Світло тепла, миру, злагоди і сподівання мандрує із заходу на схід, долаючи кордони і єднаючи всіх християн в часі Різдва Христового.

Гасло цьогорічної акції Вифлеємського Світла «МИР – В НАС» – гасло, яке сьогодні є дуже актуальним через війну на сході.

Завдяки скаутам Організації Українських Скаутів ОУС, Світло розповсюджується по всій Україні: в церкви і костели, державні установи, школи, сиротинці, лікарні. Скаути передають Вифлеємське Світло Миру до Церков всіх конфесій. Про це РІСУ повідомили в Організації Українських Скаутів.