• Головна
  • Новини
  • В РКЦ моляться за постраждалих в авіакатастрофі під Донецьком...

В РКЦ моляться за постраждалих в авіакатастрофі під Донецьком

15.02.2013, 09:30
В РКЦ моляться за постраждалих в авіакатастрофі під Донецьком - фото 1
Львівський митрополит РКЦ висловив співчуття родинам загиблих і постраждалих в авіакатастрофі під Донецьком, яка сталася 13 лютого.

57.jpgЛьвівський митрополит РКЦ висловив співчуття родинам загиблих і постраждалих в авіакатастрофі під Донецьком, яка сталася 13 лютого.

«Як Голова Конференції Римо-Католицьких Єпископів України, від імені нашої Церкви, складаю вирази глибокого співчуття та скорботи з приводу авіакатастрофи, яка мала місце увечері в середу, 13 лютого, під Донецьком і яка забрала життя людей, - йдеться у спеціальному зверненні архиєпископа Мокшицького. - Єднаючись у скорботі, прошу в молитвах Божого милосердя для трагічно загиблих, щоб Бог прийняв їхні душі і дав їм благодать вічного перебування в Царстві Божому, де праведні спочивають, а занурених у жалобу рідних та близьких віддаю материнській опіці Матері Божої.»

Вчора увечері літак Aн-24 «Одеса – Донецьк» здійснив аварійну посадку під Донецьком і загорівся. При заході на посадку в донецькому аеропорту літак зачепив метеовишку висотою 10 метрів. На борту літака знаходилися 52 людини, у тому числі 8 членів екіпажа. Внаслідок аварії 5 людей загинуло, 9 – госпіталізовано.

Слідство розглядає кілька версій події. Перевіряється правильність дій екіпажа, наземних служб, технічний стан літака і технічний стан обладнання наземних служб. Про це іфнорумє Католицький часопис Credo.